In 2015, Romania inregistra una dintre cele mai mari rate ale abandonului scolar, respectiv 17,3%. Prin  campania “ ”  ne propunem sa sustinem copiii fara posibilitati sa mearga la scoala, acordandu-le o sansa pentru viitor, pentru normalitate.

 

Inceperea noului an scolar, 2017, se apropie cu pasi repezi, iar ceea ce pentru o parte dintre copii se arata un motiv de bucurie, pentru altii este un motiv de tristete. Daca pentru unii dintre copii au inceput cumparaturile  de rechizite si ghiozdane cu personajele preferate sau  planurile ce coleg de banca vor avea anul acesta,  exista si acei copii ai caror parinti nu isi permit sa le ofere nici macar  minimul necesar pentru ziua de azi, cu atat mai putin de maine.

Sunt familii in care copii sufera de afectiuni  ce implica tratamente costisitoare si de lunga durata, iar pentru parinti prima preocupare este sanatatea micutilor. De cele mai multe ori, familia este coplesita sa acopere costurile medicamentelor, asadar ajung sa nu isi mai permita sub nicio forma haine sau rechizitele scolare pentru elevii din familie. Iar accesul la educatie,  accesul la normalitate, la viitor,  devine o prioritate secundara.

Poti fi schimbarea de care cei mici au nevoie alaturandu-te campaniei “ ”! Astfel, vom putea sa ajutam o mica parte ditre acesti copii sa isi reprimeasca accesul la scoala,  la viata iar privilegiul educatiei sa redevina normalitate.

Cum poti sa ne ajuti? Poti dona rechizite scolare noi  sau sume de bani care sa acopere minimul necesar catre un elev bursier sau un copil care incepe scoala. Astfel vei sustine accesul acestui copil la educatie, vei sustine performanta. O singura rugaminte mai avem: sustineti acest copil prin rechizite noi, fiindca si el conteaza si nu exista educatie second hand, ci doar educatie!

CUM POȚI SĂ PARTICIPI?

1. ACHIZIȚIONAREA DE PRODUSE ȘI TRIMITEREA LOR LA FUNDATIA GOBY FOUNDATION.

CE PRODUSE POȚI CUMPĂRA

Rechizite
caiete, instrumente de scris, articole pentru pictură și colorat, penar, accesorii hobby – lipici, foarfece, hârtie glace, hârtie creponată, ghiozdane (dar rugamintea este ca acestea sa fie cu roti),
Jocuri educaționale
puzzle, jocuri de logică, jocuri interactive, jocuri de orientare, matematică distractivă, jocuri de colorat, lego, jocuri de inteligență și perspicacitate (sudoku, labirinturi)

Cărți
cărți cu activități, cărți de colorat, cărți cu abțibilduri, cărți cu jocuri și exerciții, cultură generală, cărți pentru învățarea unei limbi străine, dicționare, cărți cu ghicitori, cărți de povești

Îmbrăcăminte și încălțăminte (copii cu vârste între 4 și 17 ani)
în special articole pentru sezonul de toamnă (jachete, pantofi), dar și articole uzuale, precum rochii, pantaloni, cămăși, pijamale

LISTA DE PRODUSE :

IMBRACAMINTE
– 3 PERECHI DE ADIDASI PENTRU FETITE NR 32
– 10 PERECHI DE ADIDASI PENTRU BAIETI NR 33 SI 42
– 3 TRENINGURI FETITE 8-9 ANI
– 1 TRENING FETITA 13 ANI
– 10 TRENINGURI PENTRU BAIETI 6 ANI SI 14 ANI
– 3 VESTE GRENA
– 6 CAMASI ALBE PENTRU FETITE 8-9 ANI
– 2 CAMASI ALBE FETITA 13 ANI
– 4 CAMASI ALBE PENTRU BAIETI 14 ANI
– 2 CAMASI ALBE BAIETI 6 ANI
– 12 CAMASI ALBE BAIETI 10-13 ANI
RECHIZITE
● 5 GHIZDANE TROLER PENTRU FETITE 7 ANI
● 8 GHIOZDANE TROLER PENTRU BAIETI 11 SI 14 ANI
● 5 PENARE UTILATE CLASA 0-1
● 8 PENARE UTILATE CLASA 5 SI CLASA 8
● 13 SETURI CREIOANE COLORATE
● 13 SETURI CARIOCI
● 25 CAIETE ROMANA CLASA 1
● 25 CAIETE MATEMATICA CLASA 1
● 13 BLOCURI DE DESEN PLUS CELE NECESARE DESENULUI IN CRION SI CULOARE
● 13 SETURI PLASTELINA
● 50 CAIETE MATEMATICA STUDENTESTI
● 50 CAIETE ROMANA STUDENTESTI
● 35 CAIETE ROMANA A4
● 35 CAIETE MATEATICA A4
● 10 CAIETE BIOGIE

 • Daca cunoasteti pentru clasele 1-8 ca mai sunt si alte accesorii necesare, v-am fi recunoscatori daca le-ati achizitiona pentru micuti.

UNDE SE TRIMIT PRODUSELE CUMPĂRATE
Adresa la care se trimit produsele este:
Fundatia GOBY FOUNDATION, Strada Caderea Bastiliei, Nr 56-58, etaj 2, Camera 212 ( Piata Romana, Bucuresti), în atenția Dumitru Burtescu- Goby , telefon: 0762637314

 1. PRIN DONAȚII ÎN BANI
  Stim că sunt multe persoane care doresc să contribuie cu bani, pentru că fie nu au timp să meargă la cumpărături, fie nu sunt sigure ce să aleagă.
  La această campanie se poate contribui și cu donații / sponsorizări în bani.
  Contul care poate fi folosit este deschis în lei, la LIBRA INTERNET BANK .
  RO06BREL0002001333980100 deschis la LIBRA INTERNET BANK- SUCURSALA BUCURESTI.
  Apreciem daca specificati in descrierea viramentului – pentru “Scoala de azi viata de maine”
 2. PRIN SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE
  În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea FUNDATIEI GOBY FOUNDATION un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.
  Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresele:
  gobyfoundation@gmail.com, http://gobyfoundation.ro

Ajutat un copil să înceapă școala. Participă și tu la “Scoala de azi viata de maine”, ca să susținem educația copiilor !