Goby Foundation ofera cursuri de dans pentru viitori miri in cadrul,Academia de balet si dans modern DANCE WITH ME STDUIO,

Povestea voastra de dragoste va fi transpusa in pasi de dans, pe o melodie aleasa de voi care sa va reprezinte, cu priviri neintrerupte la fiecare pas de dans, totul va face sa exprime povestea voastra de iubire, astfel in cat momentul vostru sa ramana o amintire a unei seri magice. ACADEMIA DE BALET SI DANS MODERN DANCE WITH ME STUDIO vine in intampinarea voastra cu un profesor-coregraf care are o experienta de peste 15 ani in dans si balet, Goby, oferindu-va sansa de a lucra impreuna intr-o atmosfera intima, linistita, la sediul nostrum din centrul Bucurestiului. O coregrafie superba si un vis implinit!
Pentru programari va invitam sa ne contactati :
academiadebalet@gmail.com
gobyfoundation@gmail.com
http://dancewithmestudio.ro

    Programarii

Sustine prin gestul tau un copil sa isi recapete stralucirea emotionala !

Campania este derulata pentru copii bolnavi de cancer, leucemie, din sipitalul Clinic Fundeni sectia oncologie copii si pentru copii din familiile defavorizate din Ploiesti, valea calugareasca, satele Rachieri si  Valea Popii.
Se poate contribui și cu donații in haine,rechizite scolare, alimente, bunuri mobile / sponsorizări în bani sau tratamente medicamentoase pentru copii sustinuti de GOBY FOUNDATION.
Contul care poate fi folosit este deschis în lei, la LIBRA INTERNET BANK ,
RO06BREL0002001333980100 deschis la LIBRA INTERNET BANK- SUCURSALA BUCURESTI.
Va rugam sa specificati in descrierea viramentului – pentru “Blue Butterfly – Metamorfoza”
PRIN SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE
Companiile interesate de participarea la campanie si organizatiile neguvernamentale interesate de parteneriat sunt rugate să trimită un mesaj pe adresele:
gobyfoundation@gmail.com, http://gobyfoundation.ro