Un curs de balet pentru copii si adulti este mai mult decat un simplu dans sau doar o forma de miscare fizica . Pe langa dezvoltarea fizica pe care o promoveaza, confera gratie si eleganta tinutei corpului, baletul ii ajuta pe copii dar si pe cei mari sa fie mai siguri pe ei, sa deprinda echilibrul in miscari, sa fie mai concentrati si sa debordeze de energie.

         Cursuri de balet pentru copii si adulti care pot fi benefice si pentru toti cei care sufera de diferite probleme,  tulburari alimentare,  depresie, anxietate, probleme psihosomatice.

      In general un curs de balet copii si adulti este o activitate sociala deloc de neglijat si contribuie si la dezvoltarea aptitudinilor sociale incepand cu copiii. Cursurile au loc adesea in grup, unde oamenii ajung sa se cunoasca intre ei si sa lege prietenii. In plus, baletul este una dintre activitatile care incurajeaza dezvoltarea spiritului de echipa, a cooperarii si favorizeaza comunicarea intre copii.

–          Cursuri de balet pentru toate categoriile de varsta: copiiadolescentiadulti

–          Incepatori si avansati

–          INCEPATORI:initiere in tainele baletului classic

–          AVANSATI:oportunitatea pentru aparitii publice(spectacole,festivaluri,emisiunitv)

Spectacolul de Sfarsit de an este optional

INSCRIERI :2017-2018

Se poate contribui și cu donații in haine,rechizite scolare, alimente, bunuri mobile / sponsorizări în bani sau tratamente medicamentoase pentru copii sustinuti de GOBY FOUNDATION.
Contul care poate fi folosit este deschis în lei, la LIBRA INTERNET BANK ,
RO06BREL0002001333980100 deschis la LIBRA INTERNET BANK- SUCURSALA BUCURESTI.
Va rugam sa specificati in descrierea viramentului – pentru “Blue Butterfly – Metamorfoza”
PRIN SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE
Companiile interesate de participarea la campanie si organizatiile neguvernamentale interesate de parteneriat sunt rugate să trimită un mesaj pe adresele:
gobyfoundation@gmail.com, http://gobyfoundation.ro